MEDIUMUTBILDNING DIPLOM och TAROTKURS INTYG.
4 helger
Startar Hösten 2020

Intresserad av en kurs för dig som vill få en grund att stå på i din personliga och mediala utveckling, där du utvecklar din intuition och mediala gåvor. Denna kurs riktar sig till både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av andligt arbete. Du kommer också ges olika initieringar för att öka dina mediala förmåga. Om du inte är medveten om dina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina unika möjligheter. Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet? Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet? Kursen syftar främst till att genom flera olika övningar öka dina mediala förmågor och får alla de redskap du behöver. Kursen upplägg är helt unikt då du får jobba mycket med att komma nära dig själv och "öppna" dig för den kärlek och det ljus som är din innersta sanna essens- din egen kraft. Det är nu en tid då människor är redo för att möta sig själva för att finna inre frid.

Vi gör speciella meditationer och övningar för att utveckla våra förmågor. Du får lära dig olika grunder i ett mediums arbetstekniker som att kanalisera och öva på att få budskap från ditt högre jag, guider, ljusvarelser och deras olika sätt att kommunicera med oss. Seans och hur man ”länkar” till och kommunicera med nära och kära på andra sidan. Meditationer är också ett inslag i kursen där vi lär oss att komma i kontakt med vårat inre och även med andevälden. Kursen ger dig allt som går att utveckla medialt och intuitivt som att läsa auror, chakra, psykometri, tidigare liv, seans, kanalisering och tarotkortkurs och deras användningsområde med mera. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva genom övningar i självkännedom. När man säger att människan är multidimensionell menar man att människan är bra mycket mer än det man ser i spegeln eller när du tittar på en annan person. 

4 helger samt en avslutningshelg med Diplom.
Investering 1700 kr/ helg. Föranmälan till bg 468-8230 Inflow 700 kr.
Föranmälan till: susanne1121@gmail.com

 Mediumkurs Workshop

kl 18-21.30

En kvällskurs för er som är nybörjare och vill få en grund att stå på i er mediala utveckling. Är du nyfiken på om du har några mediala förmågor och/ eller vill du prova på hur det kan fungera att få kontakt med de på andra sidan? Försöka se om du kan få och har samma förmågor som det som du har sett ha seanser och testa hur man arbetar som medium? Vi går igenom olika grunder i ett mediums olika arbetstekniker.Meditation för att lättare nå kontakten med vår egen medialitet och öppna upp oss för att kommunicera med andevärlden. Vi övar också på att nå kontakt med de på andra sidan och”länkar”till dem.Välkomna!

500 kr. Betalas på plats. Inkl kopendium.

FÖR KURS DATUM TITTA UNDER Hösten

En kvällskurs för er som är nybörjare och vill få en grund att stå på i er mediala utveckling. 

Är du nyfiken på om du har några mediala förmågor och/ eller vill du prova på hur det kan fungera att få kontakt med de på andra sidan? Försöka se om du kan få och har samma förmågor som det som du har sett ha seanser och testa hur man arbetar som medium? Vi går igenom olika grunder i ett mediums olika arbetstekniker.Meditation för att lättare nå kontakten med vår egen medialitet och öppna upp oss för att kommunicera med andevärlden. Vi övar också på att nå kontakt med de på andra sidan och”länkar”till dem.Välkomna!

400 kr. Betalas på plats. Inkl kopendium. Föranmälan görs till 

_________________________________________________________________

Plats SSG:s lokal i Sävedalen. Parkvägen 2

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

KURSER UNDER PLANERING....

 kl 19-21.00       AVANCERAD MEDIUMKURS
START Vill du gå djupare in i dig själv och även möta
andevärlden på ett djupare plan? Du kommer att träna i att få en djupare kontakt med andevärlden genom energihöjande praktiska övningar och anpassade
inspirerande meditationer ... 5 gånger Datum:
Föranmälan  
susanne1121@hotmail.com


Kurs start AVANCERADMEDIUMKURS del 2
Vill du gå djupare in i dig själv och även möta andevärlden på ett djupare plan? Du kommer att träna i att få en djupare kontakt med andevärlden genom energihöjande praktiska övningar och anpassade nspirerande meditationer ... 
4 gånger Datum:


KL 10-18    MEDIUM GRUPPEN-
Lär dig mer om din roll och ansvar som terapeut.
Särskilt för er som vill jobba som medium och terapeuter.
Att träna sig på sin mediala kommunikation men även viktigt att veta när du arbetar med människor för att kunna
ge bästa möjliga hjälp...


MEDIAL DAG

kl 10-17

Hoppas att ni kan komma på denna heldag där du kan öva och utveckla ditt mediumskap. Klockan 10-12 är det bara möjligt för er elever och att komma och vara med. För er elever med träningskort passa på att ta med er papper som ni behöver ha ifyllda då det gäller privatasittningar och storseans som ni kan hålla de sista timmarna.
 Vill gärna ha anmälningar från de av er som vill hålla en stotseans som kommer hållas mellan kl 15-17. 


Gäster är välkomna kl 13-17
Ni som vill vara gäster och testa något medialt eller få prova på hos mina duktiga elever är välkomna. Även för er som är nya och nyfikna på det mediala och eran egen medialitet. Vi börjar kl 13 med en meditation och fortsätter eftermiddagen med möjlighet att få tarotkort, kanalisering, trans mediumskap, privata seanser och storseanser.

kl 10-17 MEDIAL DAG 

Hoppas att ni kan komma på denna dag där du kan öva och utveckla ditt mediumskap. Klockan 10-12 är det bara möjligt för er elever och som varit med tidigare och övat att vara med. För er elever med träningskort passa på att ta med er papper som ni vill ha ifyllda då det gäller privata sittningar och storseans som ni kan hålla de sista timmarna. 


Gäster är välkomna kl 13-16 
Ni som vill vara gäster och testa något medialt eller få prova kort eller seans hos mina duktiga elever är välkomna. Även för er som är nya och nyfikna på det mediala och eran egen medialitet. Vi börjar kl 13 med en gemensam meditation och fortsätter  med möjlighet att få tarotkort, kanalisering, trans mediumskap, privata seanser och storseans.

Elever 300 kr

Gäster 100 kr

Föranmälan susanne1121@gmail.com        

Lokal: SSG:s lokal i Sävedalen, Parkvägen 2
Om ni inte har tillgång till bil så går buss 513 från Svingeln, 513 går även från Heden. Om ni kliver på vid Heden så tänk på att ta bussen som går över Sävedalen. Avstigning på Gibsonsväg. 

Ska du gå?

Svara via e-post:

Dela den här sidan