Dela den här sidan

Med vänlig hälsning

Susanne

Privata sittning i Stockholm  

STOCKHOLM  

Privatsittninga kan bokas på meil till susanne1121@gmail.com

Jag äri Stockhollm nästan varje och tar emot på Hotel Haymarket by Scandic vid Hötorget

Inklusive Toth-tarotlek 

och min Tarotkursbok: 111 stjärnor/läggningar för tarotkort och andras kort.

 Lokal nära Fridhemsplan

 

 

HÖSTEN 2019

meilavid intresse till:  susanne1121@gmail.com

MEDIUM KANALISERING TAROT UTBILDNING i Stockholm  4 Helger.
 


Föranmälan till: susanne1121@gmail.com

KURSER VÅREN 2019

KANALISERINGSKURS  kl 10-15.30

Vid Fridhemsplan

Kanaliseringskurs som visar hur du får en egen kontakt med dina vägledare. Vi lär oss hur man kan öppna upp en kanal till högre dimensioner. Att kanalisera sker genom om att kunna ändra sitt medvetande tillstånd och att balansera sina egna energier så att de överensstämmer med de guider som kanaliseras. Att kunna släppa kontrollen och låta guiderna  visa att de finns hos oss- att vi ändra vårat medvetande tillstånd.  Kursen handlar om att lära sig att ta emot vägledning som andevärlden och vårt eget högre jag förmedla till oss och hur du själv kan utveckla din förmåga att förstå deras sätt att ge budskap. Vi övar kanalisering av guider, högre mästare och ljusvarelser. Automatskrift mm 

Pris: 800 kr. Föranmälan: susanne1121@gmail.com

HÖSTEN 2019

meilavid intresse till:  susanne1121@gmail.com

MEDIUM KANALISERING TAROT UTBILDNING i Stockholm  4 Helger.

Välkommen till en kurs för dig som vill få en grund att stå på i din personliga och mediala utveckling, där du utvecklar din intuition och mediala gåvor. Denna kurs riktar sig till både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av andligt arbete. Du kommer också ges olika initieringar för att öka dina mediala förmåga. Om du inte är medveten om dina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina unika möjligheter. Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet? Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet? Kursen syftar främst till att genom flera olika övningar öka dina mediala förmågor och får alla de redskap du behöver. Kursen upplägg är helt unikt då du får jobba mycket med att komma nära dig själv och "öppna" dig för den kärlek och det ljus som är din innersta sanna essens- din egen kraft. Det är nu en tid då människor är redo för att möta sig själva för att finna inre frid. 

Vi gör speciella meditationer och övningar för att utveckla våra förmågor. Du får lära dig olika grunder i ett mediums arbetstekniker som att kanalisera och öva på att få budskap från ditt högre jag, guider, ljusvarelser och deras olika sätt att kommunicera med oss. Seans och hur man ”länkar” till och kommunicera med nära och kära på andra sidan. Meditationer är också ett inslag i kursen där vi lär oss att komma i kontakt med vårat inre och även med andevälden. Kursen ger dig allt som går att utveckla medialt och intuitivt som att läsa auror, chakra, psykometri, tidigare liv, seans, kanalisering och tarotkortkurs och deras användningsområde med mera. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva genom övningar i självkännedom. När man säger att människan är multidimensionell menar man att människan är bra mycket mer än det man ser i spegeln eller när du tittar på en annan person.