Bokadirekt och andra tider för möte.

Vill du få tid för att möta mig?  Bokadirekt:    http://tarotsusanne.bokadirekt.se/.               Tisdagar hos HOLI. Pilgatan 2. Haga i Göteborg. Möte 50 min 850 kr. F-skattsedel finns. 

 
Har även annan lokal du kan möta mig på nära Linneplatsen i Göteborg, men där får du kontakta mig för att få en tid via Meil: susanne1121@gmail.com eller sms 0762300400.

Välkommen att boka tid.

25 min för 550 kr eller 50 min för 850 Kr.  F-skattsedel finns.

ÄR DU NYFIKEN PÅ HUR DIN SOMMAR 2022 BLIR?
Tisdag 21 Juni 2022. kl 19-21.
200 kr/pers.
Välkommen till en ljuset energiceremoni inför midsommar och vår ljusaste natt. Vi kommer i grupp göra en ljusceremoni för att få kraft och få det vi längtar efter i sommar❤️Under denna kväll kommer Susanne Swantesson sierska och medium från bla Wahlgrens värld och Bingolotto se i framtid för dig om din sommar. 

Alla som kommer få auratolkning, dra tarotkort, orakelkort och budskap från guide mm. Du får även möjlighet att ställa frågor som Susanne ger kanaliserade budskap från dina guider om hur din sommar 2022 kommer blir.
Välkommen till en träff där vi försöker få en titt i kristallkulan..

Anmälan till
0762300400
Plats: HOLI 
Göteborgs Holistiska Center.Pilgatan 2 i Haga.mvh 

Betalas med swich eller kontant vi start på kvällen. Kvitto ges.

Susanne Swantesson

Jag jobbar som sierska och certifierat medium sedan flera år tillbaka. Jag ger konsultationer där jag siar om din framtid när det gäller relationer, karriär, ekonomi mm. med vanliga spelkort. Tarotkorten använder jag för att ge vägledning i olika livssituationer. Du kan även få auratolkning och kanaliserade svar och budskap. Vilka guider du har mm. Är även författare till boken Tarotkurs 111 stjärnor/ läggningar för tarotkort och andra kort, som blivit mycket populär. Jag har även seanser eller kontakt med andra sidan och utbildad och diplomerat medium av Terry Evans och certifierat medium av Iris Hall och Birkan Tore.                      Jag har också arbetat på radio under några år som ”Tarot Susanne” på MixMegapol/ Göteborg. Förutom privata konsultationer har jag medium-kurser och diplomerar elever till tarotläggare.