Kontakt: susanne1121@gmail.com

Tisdag varje vecka sittningar hos Holi Pilgatan  i Haga Göteborg

Boka tid hos bokadirekt.se 

http://tarotsusanne.bokadirekt.se/

susanne swantesson

Kurser mm under Våren 2022 kommer ske i mycket små grupper pågrund av Covid-19

Kanaliseringskurs som visar hur du får en egen kontakt med dina vägledare. Vi lär oss hur man kan öppna upp en kanal till högre dimensioner.  Att kanalisera sker genom om att kunna ändra sitt medvetande tillstånd och  att balansera sina egna energier så att de överensstämmer med de guider som  kanaliseras. Att kunna släppa kontrollen och låta guiderna  visa att de finns hos oss- att vi ändra vårat medvetande tillstånd .  Kursen handlar om att lära sig att ta emot vägledning som andevärlden och vårt eget högre jag förmedla till oss och hur du själv kan utveckla din förmåga att förstå deras sätt att ge budskap.

Pris 600 kr.

 

 Uppskjutet till våren 2022...

MEDIUMUTBILDNING DIPLOM och TAROTKURS INTYG.Fullt
4 helger   Kl 10-16.
Helg 1: 

Helg 2: 

Helg 3: 

Helg 4: Diplomering

Intresserad av en kurs för dig som vill få en grund att stå på i din personliga och mediala utveckling, där du utvecklar din intuition och mediala gåvor. Denna kurs riktar sig till både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av andligt arbete. Du kommer också ges olika initieringar för att öka dina mediala förmåga. Om du inte är medveten om dina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina unika möjligheter. Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet? Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet? Kursen syftar främst till att genom en mycket fin kontakt med sig själva genom övningar i självkännedom. När man säger att människan är multidimensionell menar man att människan är bra mycket mer än det man ser i spegeln eller när du tittar på en annan person. komma i kontakt med vårat inre och även med andevälden. Kursen ger dig allt som går att utveckla medialt och intuitivt som att läsa auror, chakra, psykometri, tidigare liv, seans, kanalisering och tarotkortkurs och deras användningsområde med mera. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva genom övningar i självkännedom. När man säger att människan är multidimensionell menar man att människan är bra mycket mer än det man ser i spegeln eller när du tittar på en annan person. 

4 helger samt en avslutningshelg med Diplom.
Investering 1900kr/ helg. Föranmälan till bg 468-8230 Inflow 900 kr.

Plats: Seminariegatan 3A. Göteborg-nära Linneplatsen.
Göteborg
Föranmälan till: susanne1121@gmail.com

 

 Tisdag Vännerna

Andlig afton - Susanne Swantesson

I kväll välkomnar vi Susanne Swantesson från Göteborg som är medium och sierska.

Kvällen inleds med seans men även att några får dra kort och en guide som ger kanaliserat budskap från andevärlden på frågor som ges.

Entréavgift: 100,- kr medlemmar, 150,- kr övriga

Vi kan bara ta emot kontanter eller swish!!!

Hemsida: www.in-flow.se

  

  Två Världar

STORSEANS och TAROTKORT med Susanne Swantesson, GBG.

Medium och Sierska. 'På begäran välkomnar vi i kväll Susanne tillbaka till oss. Vi startar kvällen med en SEANS, och därefter ges möjlighet för besökarna att dra ett TAROTKORT eller få budskap av sin GUIDE som ett kanaliserat meddelande till dig.

 

 SSG   

STORSEANS  med Susanne Swantesson, GBG.vägledning om 2021

ÄR DU NYFIKEN PÅ HUR DITT 2021 BLIR? Under denna kväll kommer Susanne Swantesson som arbetar som medium och sierska ge vägledning till dig om ditt 2021. Vi börjar med en seans. Sedan ser vi hur 2021 blir. Några som kommer få auratolkning, dra tarotkort mm. Du får även möjlighet att ställa frågor då Susanne ger kanaliserade budskap från dina guider och ger svar på olika frågor om hur nära och kära mår och hur deras framtid ser ut. Välkommen till en träff där vi försöker få en titt i kristallkulan... 

Vill du veta mer om Susanne, så besök hennes hemsida: 
www.in-flow.se