OM MIG

Hej
Heter Susanne är runt 50 år, gift och har barn i gymnasieåldern. Vår familj har även en raggdollhane Zimba.
För utom min familj så är mitt stora intresse här i livet det mediala och andlighet. Tycker mycket om naturen och älskar att resa-både inom mig och runt jorden. 

Har alltid sett saker inte andra ser och bara vetat vad som ska ske eller hur någon mår mm utan att tycka det är speciellt konstigt. Trodde att alla hade det så då många i min släkt har dessa förmågor och haft turen att ofta möta arbetskollegor eller vänner med samma gåvor.
Tror att det gör att jag alltid haft en viss tilit genom att inte vara ensam om mina upplevelser.....
Har så länge jag kan minnas "sett och komunicerat med de från andra sidan".

När jag var 20 år kom jag för första gången i kontakt  med ett medium som gjorde att det öppnades en helt ny värld vad det gäller auran, guider och tidigre liv och framför allt att kunna sia om framtiden....Vilket blev och är något jag fortfarande är mycket intresserad  av.

Hon lade en stjärna om min framtid, sa att jag skull flytta till Göteborg eller Stockholm(blev Göteborg) beskrev min man jag är gift med och att jag skulle få barn, och ett rött hus (visserligen radhus men det är rött så det räknas nog som rätt) mm
Och att jag hade samma gåva som henne och en dag skulle sitta som henne och jobba som medium.....
Visste inte riktigt vad jag skulle tro om allt det hon sa till mig,  men den känsla av tro och hopp om min framtid gav mig sådan glädje och nyfikenhet på detta med mediumskap och olika sätt att få en glimt om framtiden.
 Så man kan säga att jag blev ordentligt fast  och kommer nog alltid fortsätta att vara en sökare inom andlighet mm.

Det som också ledde in mot min nuvarande karriär var att jag kort där efter hittade en sida i Året Runt (tror jag) med rubriken:
Spå din framtid med en stjärna.
Hur man med vanliga  spelkort kan se in i eller som jag ser det få en glimt om vad som finns framåt. Vet också att vi har mycket fri vilja och det syns även i stjärnan  om man ändrar sig om mn läger om den.
 Resten är som man brukar säga historia .....

Höll även på med pendel och kom i kontakt med tarot någar år senare.
För mig har det alltid varit så med tarot att de går mer på mina inre känslor medan spelkorten visa hur det blir runt våran vardag osv.

Flyttade till Göteborg -92 då jag fick jobb här och för att fanns mer att erbjuda inom det medial här med fördrag/ seanser tex.

2003 valde jag att sök till medial utveckling för Iris Hall/life och blev certifierat medium våren -05.

Har också gått avancerad medium utbildning hos Terry Evans i hans byskola 2009.


SUSANNE