2019

STOCKHOLM  2019
Privata sittning i Stockholm   Torsdag 14/2 vid Fridhemsplan Fridhemsgatan 16.
 
Fredag 15/2 Vattumannen
Privatsittninga kan bokas på meil till susanne1121@gmail.com
Vattumannen bokhandel Fleminggatan 35. Stockholm
Tel 08-10 96 15 
 
 
TAROTKURS INTYG. LÖRDAG  16 FEBRUARI. Kl 10-16.30

En kurs för dig som är nybörjare och för Dig som vill börja
använda tarot som vägledning även för andra. 
Vi går igenom grunderna i tarot och de 78 tarotkortens betydelse och symbolik.
Du lär dig olika stjärnor att lägga tarot med,
som årsstjäna, keltiska korset och många fler.
Hur man ställer frågor och tolkar de svar
och vägledning tarotkorten ger.
Intyg ges.

1700 kr. Inklusive tarotkort och min Tarotkursbok: 111 stjärnor/läggningar för tarotkort och andras kort samt Toth-tarotlek av Crowley.
Föranmälan 700 kr till bankgiro 468-8230 INFLOW

Föranmälan till: susanne1121@gmail.

 

KANALISERINGSKURS SÖNDAG 17/2 kl 10-15.

Kanaliseringskurs som visa hur du får en egen kontakt med ditt högre jag och dina vägledare och guider. I denna kurs övar du dig i att ge och ta emot vägledning som andevärlden och vårt högre jag ger oss. Vi lär hos hur vi kan utveckla vår förmåga att förstå deras sätt att kommunicera med dig. Kursen handlar om att lära sig att ta emot vägledning som andevärlden och vårt eget högre jag kan förmedla till oss och hur vi kan utveckl våran förmåga att förstå deras sätt att ge vägledning. Vi kommer öva på att öka kontakten med ditt högre jag. Kanalisering av guider, högre jag och ljusvarelser. Symboltolkning. Automtskrift mm 

700 kr. Föranmälan 200 kr till bankgiro 468-8230 INFLOW

Föranmäla susanne1121@gmail.com 

 
 
 Hösten 2019

ETTÅRIG MEDIUMUTBILDNING i Stockholm     
Anmäl intresse till susanne1121@gmail.com
Välkommen till en kurs för dig som vill få en grund att stå på i din personliga och mediala utveckling, där du utvecklar din intuition och mediala gåvor. Denna kurs riktar sig till både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av andligt arbete. Du kommer också ges olika initieringar för att öka dina mediala förmåga. Om du inte är medveten om dina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina unika möjligheter. Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet? Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet? Kursen syftar främst till att genom flera olika övningar öka dina mediala förmågor och får alla de redskap du behöver. Kursen upplägg är helt unikt då du får jobba mycket med att komma nära dig själv och "öppna" dig för den kärlek och det ljus som är din innersta sanna essens- din egen kraft. Det är nu en tid då människor är redo för att möta sig själva för att finna inre frid. 
Vi gör speciella meditationer och övningar för att utveckla våra förmågor. Du får lära dig olika grunder i ett mediums arbetstekniker som att kanalisera och öva på att få budskap från ditt högre jag, guider, ljusvarelser och deras olika sätt att kommunicera med oss. Seans och hur man ”länkar” till och kommunicera med nära och kära på andra sidan. Meditationer är också ett inslag i kursen där vi lär oss att komma i kontakt med vårat inre och även med andevälden. Kursen ger dig allt som går att utveckla medialt och intuitivt som att läsa auror, chakra, psykometri, tidigare liv, seans, kanalisering och tarotkortkurs och deras användningsområde med mera. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva genom övningar i självkännedom. När man säger att människan är multidimensionell menar man att människan är bra mycket mer än det man ser i spegeln eller när du tittar på en annan person. 
 
4 helger samt en avslutningshelg med Diplom. 
Kursdel 1 Helg lör-sön 19-20 November kl 10-16.30
Lö -sö 
Kursdel 2  
Kursdel 3  
Kursdel 4 
Kursdel 5   Avslut/ diplom 
Investering 1900 kr/ helg. Föranmälan till bg 468-8230 Inflow 1000 kr.
 
Adress: Fridhemsgatan 16. Rosenmetoden Eva Lindman.
Man kommer in via en röd dörr och det står Rosenmetoden på fönster.
Det behövs ingen kod.
 
Föranmälan till: susanne1121@gmail.com.